wat krijg je van ons?

Onze focus ligt op het aanleveren van journalistieke bruidsreportages. Als bruidsfotograaf leggen we de momenten vast die er toe doen op een ongedwongen en relaxte manier. Goede professionele trouwreportages op een no-nonsense manier dus.

De aanlevering van onze reportages is niet anders. Wij houden ervan om de zaken helder te houden en dus leveren we zoveel mogelijk aan op een zo eenvoudig mogelijke manier. Hieronder een samenvatting.

 
 

Trouwfoto_nl-011.jpg

grote hoeveelheid trouwfoto's. 

Wij bewerken en leveren een grote hoeveelheid trouwfoto's. Ongeveer 75 stuks per uur reportage. Bij een trouwreportage van 4 uur zijn dit dus al snel meer dan 300 foto’s. Dit doen we omdat wij als bruidsfotograaf vinden dat jullie zoveel mogelijk waardevolle beelden van ons mogen verwachten.


alles in hoge resolutie.

Al het materiaal dat we aanleveren is in hoge resolutie. Bovendien leveren we de trouwfoto's aan zonder zichtbaar watermerk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je de foto's groot kan afdrukken. Zelfs een poster is geen enkel probleem.


Trouwfoto_nl-013.jpg

aanlevering binnen 3 weken.

De aanlevering van de bruidsreportage vindt plaats binnen 3 weken na de dag van de bruiloft. Grote kans dus dat jullie nog voordat jullie terug zijn van de honeymoon een mailtje van ons ontvangen met een link naar de reportage.


easy sharing.  

Om een eenvoudige en snelle aanlevering te kunnen garanderen verzenden wij alles via WeTransfer. Geen ingewikkeld gedoe dus met postadressen en bezorgdiensten. Via een link in de mail is de gehele bruidsreportage binnen no-time te downloaden naar jullie computer. Bovendien kunnen jullie de gehele reportage op deze manier super eenvoudig delen met vrienden en familie.


Trouwfoto_nl-014.jpg

trouwalbum. *

Willen jullie naast een digitale aanlevering de foto's ook in een mooi trouwalbum? Geen probleem. * Wij verzorgen dit al voor een meerprijs vanaf €150,-.

Meer info over de albums staat op onze tarieven pagina. Of kom een keer langs in onze fotostudio. Daar hebben we een ruim assortiment van mogelijke albums ter inzage liggen.