Op zoek naar een betaalbare videograaf voor de bruiloft?

Spannend, jullie gaan binnenkort trouwen! Uiteraard hebben jullie een fotograaf voor de grote dag ingehuurd. Een trouwreportage is natuurlijk een must, maar heb je al eens gedacht aan een superleuke trouwvideo? Zijn jullie ook op zoek naar een videograaf voor de bruiloft? Bij Trouwfoto.nl bieden we naast een fotograaf ook een videograaf aan. Een trouwvideo wordt over het algemeen vaker teruggekeken dan een trouwalbum. Bij Trouwfoto.nl ben je aan het enige en juiste adres als je op zoek bent naar een betaalbare videograaf voor je bruiloft. Onze filmers maken schitterende trouwclips van jullie grote dag. Het gebeurt op een spontane en ongedwongen manier. Wij bieden een onweerstaanbaar combinatiepakket aan tegen een zeer scherpe prijs, waarbij zowel een fotograaf als een videograaf naar het huwelijk komen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens de video op onze site en krijg zo een beter beeld van ons werk.

TarievenContact

Prijzen voor een videograaf tijdens huwelijk

Trouwfoto.nl is een goedkope maar zeer professionele fotograaf en gespecialiseerd in bruiloften. Maar tegenwoordig filmen wij ook en bieden we dus eveneens een goedkope videograaf voor je bruiloft! We zullen wellicht niet de goedkoopste van het land zijn, maar wij bieden in ieder geval kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij hebben een combinatiepakket in ons aanbod waarbij we jullie bruiloft zowel fotograferen als filmen. Voor €1750,- ontvang je een zes uur durende trouwreportage en een professioneel gemonteerde film. We bespreken graag met het bruidspaar waar de focus van de film van de grote dag op moet liggen en welke shots er absoluut in moeten zitten. Voor de rest willen wij graag de ongedwongen en natuurlijke manier van fotografie en filmen aanhouden. Benieuwd naar een voorbeeld van het resultaat van een videograaf bij het trouwen? Bekijk op onze website de filmclip van het huwelijk bij het Koetshuis in Rotterdam. Een videograaf tijdens uw huwelijk maakt de herinneringen van deze dag nog tastbaarder, namelijk met geluid en bewegend beeld. Een videograaf op het huwelijk is de investering dubbel en dwars waard!

Offerte aanvragen voor goedkope videograaf van bruiloft

Benieuwd naar welke goedkope videograaf op jullie bruiloft kan komen filmen? Als jullie de trouwdatum al weten, kunnen wij kijken welke fotograaf en videograaf beschikbaar zijn voor de bruiloft. Indien jullie geïnteresseerd zijn in een videograaf op het huwelijk, kunnen jullie vrijblijvend een offerte aanvragen. In deze offerte staan alle onderdelen duidelijk gespecificeerd, waardoor er geen verwarring kan ontstaan over de kosten. Hierdoor hebben jullie direct inzichtelijk wat de kosten zijn van een fotograaf en videograaf tijdens de bruiloft. Willen jullie een fotoreportage langer dan zes uur, maar toch gebruik maken van de combideal? Dat kunnen we regelen. Stuur ons een e-mail met je vraag. De offerte ontvang je binnen een dag in je mailbox! En stel nou dat er wat wensen veranderen, dan kunnen wij tot een week voor de trouwdatum nog bepaalde zaken aanpassen. Welke betaalbare videograaf komt er naar jullie bruiloft?