Wil jij op je bruiloft een foto en videograaf? Regel het bij Trouwfoto.nl

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Deze speciale dag wil je natuurlijk in foto’s vastgelegd hebben door een fantastische bruiloft fotograaf. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om hun bruiloft te laten filmen, zodat ze naast een fotoreportage van de bruiloft ook nog een film hebben. Bij Trouwfoto.nl zetten we niets in scene, we vangen de échte momenten. Het ingehouden lachje van je nichtje en de traan bij oma, wij proberen het allemaal op beeld te krijgen. Een video van de bruiloft is een prachtige aanvulling voor jullie speciale dag. Onze foto- en videograaf zorgt voor een mooie herinnering van de bruiloft. Trouwfoto.nl biedt een speciaal pakket voor een fotograaf in combinatie met een bruiloft video tegen een scherpe prijs.

TarievenContact

Trouwfoto.nl beschikt over een foto- en videograaf voor de bruiloft

Ja dat lees je goed, wij kunnen ook de bruiloft filmen! Wij maken prachtige reportages van bruiloften voor een aantrekkelijke prijs. Dit doen wij niet enkel in fotografie, maar ook voor een film van de bruiloft ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een fotoreportage van de bruiloft bieden wij twee pakketten. Speciaal voor het maken van een bruiloft video hebben we een combinatiepakket samengesteld. In deze pakket aanbieding is zowel een foto- als een videograaf voor de bruiloft verwerkt. Zo krijg je een schitterende fotoreportage aangevuld met een toffe trouwfilm. Dit combinatiepakket bieden wij aan voor een scherp tarief. Wij bieden een fotoreportage van zes uur in combinatie met bruiloft filmen aan voor €1750,-. Willen jullie meer reportage uren? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen een dag in je mailbox!

Ringmoment tijdens bruiloft

Bruiloft filmen? Vraag een offerte aan

Op onze website kun je een gemonteerde film vinden van een bruiloft in Rotterdam die wij hebben mogen filmen. Deze video van de bruiloft geeft een goede impressie van onze ongedwongen stijl van filmen en monteren. Mocht je meer video materiaal willen zien, dan kun je ons een e-mail sturen met deze vraag. Vraag jij je af waarom je een videograaf in moet huren als je al een fotograaf hebt? Bekijk dan de video op onze site en oordeel zelf over de kwaliteit. Een video van de bruiloft is zeer dynamischer, want er zit natuurlijk beeld en geluid bij. Ook wordt een video later vaker weer bekeken dan een heel trouwalbum. Als het budget het toelaat, is een film van de bruiloft naast een fotoreportage echt een must. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons en wij zullen de kosten duidelijk voor je specificeren. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en hebben we samen duidelijke afspraken. Moet er de week van tevoren nog iets worden aangepast aan de offerte? Geen probleem, wij zijn erg flexibel! Bekijk onze scherpe tarieven en boek een foto en videograaf voor jullie bruiloft.