het trouwfoto.nl team

Het team van Trouwfoto bestaat uit een enthousiaste groep fotografen en filmers. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze op professionele wijze bezig zijn met fotografie en/of film in de trouwbranche. Dat ze kwaliteit willen leveren voor een brede doelgroep & dat ze energie krijgen wanneer ze jouw bruiloft op een prachtige manier vast mogen leggen.

Ons team is een goede mix tussen aanstormend talent * en doorgewinterde professionals ** zodat we voor iedere bruiloft een perfecte match kunnen regelen op het gebied van stijl, persoonlijkheid en budget.


LM team_02.png

Sophia

fotograaf **

Ooit begonnen als grafisch ontwerpster is Sophia nu al jaren professioneel trouwfotografe en heeft ze al honderden trouwerijen op haar naam staan. Op onevenaarbare wijze weet ze de meest waardevolle momenten van een bruiloft in beeld te krijgen.


LM team_11.png

SMILA

filmer *

Als jongste telg binnen Trouwfoto heeft ze binnen no-time haar sporen verdiend. Een echt talent dat inmiddels ook de Willem de Kooning Academy onveilig maakt. Wanneer je een enthousiaste filmster zoekt voor een leuke wedding clip met frisse ideeën & een niet te evenaren fun factor, kijk dan niet verder en boek Smila!


Bruidsfotograaf Grace.png

Grace

fotograaf ** | filmer *

Grace heeft misschien nog wel het meeste ervaring van iedereen als Trouwfotografe. Ze heeft dan ook ervaring met bruiloften uit allerlei culturen. Surinaamse bruiloften, Hindoestaanse, Chinese, Westerse… Noem maar op en ze weet je er alles van te vertellen. Als je zoekt naar iemand die alle kneepjes van het vak kent en die ook nog eens supergezellig is, dan is Grace de trouwfotografe die je zoekt! Maar pas op. Ze is alleen te boeken voor bruiloften van 8u reportage of langer..

LM team_04v2.png

Maria

fotograaf **

Een bruiloft van 15u lang? Geen probleem. Een stoere, sportieve bruidsfotografe met een Duracel-batterij inside. Dat is Maria. Na de sportacademie te hebben gedaan besloot ze om haar hart te volgen en het roer om te gooien. Nu studeert ze aan de fotoacademie te Amsterdam en is ze full-time bezig met fotografie.


LM team_Niels.png

NIels

fotograaf **

Oprichter van Trouwfoto.nl en inmiddels al honderden trouwerijen vastgelegd als bruidsfotograaf. Wanneer je contact met ons opneemt is de kans groot dat je met Niels aan de lijn komt. Als centrale spil in het team zorgt hij voor de juiste matches tussen bruidspaar en de fotografen binnen het team van Trouwfoto.


LM team_female.png

Lotte

fotograaf *

De fascinatie voor mooie beelden is er altijd geweest bij Lotte. Net als de interesse voor mensen en hun relatie tot elkaar. Een gouden combinatie voor een bruidsfotograaf. Nu legt ze de mooiste momenten vast tijdens bruiloften. Knuffels, tranen & hilarische situaties. Lotte is erbij.

LM team_09.png

joël

fotograaf * | filmer **

Joël heeft zijn sporen verdiend in de TV-wereld met het maken van pakkende trailers. Bij Trouwfoto richt hij zich als bruidsfotograaf & filmer op het maken van spontane fotoreportages en filmclips. Een alleskunner met veel ervaring en een innemende persoonlijkheid. Iemand die je de hele dag om je heen wil hebben bij je trouwerij.


LM team_female.png

Jamie

fotograaf *

Een echte kindervriend. Getraind om iedereen, van jong tot oud, spontaan voor de cameralens te krijgen. Jamie is naast bruidsfotografe namelijk ook een veelgevraagde fotografe voor het maken van familieportretten. Iets wat bij een trouwreportage goed van pas komt. Heeft jouw bruiloft een hoog kindergehalte of vind je het gewoon fijn om een relaxte en enthousiaste fotografe naast je te hebben? Denk dan aan Jamie!


wie zoek jij?

Trouwfoto wil voor iedereen een fotograaf kunnen bieden die past bij de bruiloft en het bijbehorende budget.

* Aanstormend talent | Onze jonge honden. Fotografen en/of filmers die vol passie en energie bruiloften vastleggen. Zoeken jullie naar een enthousiaste fotograaf met frisse ideeën die jullie dag op een relaxte, ongedwongen en spontane manier vastlegt? Professioneel, maar voor een scherpe prijs? Kijk dan naar deze mensen uit ons team.

** Doorgewinterde professionals | Fotografen en/of filmers binnen ons team met een ruime ervaring in het vastleggen van trouwerijen. Verwachten jullie een hectische of drukke bruiloft? Een lange dag onder bijzondere omstandigheden wellicht? Ook hier biedt Trouwfoto de juiste mensen voor. Kijk dan naar deze mensen uit ons team.