onze werkwijze.

stap voor stap

Wij leveren goede professionele trouwreportages op een no-nonsense manier. Onze reportages hebben een journalistiek karakter en richten zich op het vastleggen van de momenten die er toe doen op een ongedwongen en relaxte manier. Deze website laat verschillende voorbeelden van trouwfoto's en -reportages zien die weergeven hoe wij dit als bruidsfotograaf vastleggen.  

geïnteresseerd? Offerte binnen een dag.

Offertes zijn bij ons altijd vrijblijvend. Jullie zitten dus nergens aan vast. Een offerte geeft jullie inzicht in de kosten en de producten die we aanleveren. Weten jullie nog niet alle ins en outs van de bruiloft? Geen probleem. Bij Trouwfoto.nl kunnen offertes nog tot een week voor de bruiloft eenvoudig worden aangepast. Vraag nu een offerte aan en ontvang hem in je mailbox binnen een dag.

 
trouwfotos_nl logo 170310 zonder tag.png
 

Welke punten zijn van belang om bij Trouwfoto.nl een offerte aan te vragen? Een korte checklist..

 

Wanneer vindt de bruiloft plaats?

Trouwfoto.nl maakt gebruik van scherpe vaste prijzen. De trouwdatum heeft dus geen directe invloed op de prijs, maar we kunnen wel gelijk checken welke trouwfotograaf uit ons team er beschikbaar is op jullie dag. 

Trouwfoto_nl-008.jpg

Trouwfoto_nl-009.jpg

Waar vindt de bruiloft plaats?

Onze studio bevindt zich in Rotterdam, maar wij maken trouwreportages door heel Nederland. Voor een scherpe offerte is het handig voor ons om te weten met welke reiskosten we rekening moeten houden.


Trouwfoto_nl-010.jpg

Hoeveel reportage uren wensen jullie?

Het is heel normaal om bij de aanvraag van een offerte nog niet precies te weten hoeveel uur jullie een trouwfotograaf bij de bruiloft willen hebben. Om deze reden vragen we alleen om een schatting van het aantal uren. Dit is iets wat we later in overleg altijd nog kunnen aanpassen. 


Trouwfoto_nl-012.jpg

Trouwalbum?

Trouwfoto.nl biedt de mogelijkheid om naast de digitale aanlevering een deel van de trouwfoto's te laten verwerken in een mooi trouwalbum. Dit album wordt altijd gespecificeerd opgenomen in onze offerte zodat jullie in 1 oogopslag zien wat de invloed is op de totale prijs. Wij hebben verschillende trouwalbums ter inzage liggen in onze studio.  

 


 
trouwfotos_nl logo 170310 zonder tag.png
 

Kennis maken met ons als bruidsfotograaf?

We begrijpen maar al te goed dat het organiseren van een bruiloft veel vragen oproept. Een telefoontje is gelukkig een kleine moeite en we staan jullie graag te woord! 

Daarnaast zijn jullie ook van harte uitgenodigd om bij ons in de studio kennis te komen maken en te bepalen of wij de juiste partij zijn voor het vastleggen van jullie grote dag. Onze studio bevindt zich aan de Bergweg in Rotterdam en is eenvoudig bereikbaar per auto of openbaar vervoer. We lichten graag onze manier van werken toe en indien gewenst kunnen we meer voorbeeld reportages laten zien. Zo bepalen we samen wat voor soort foto's jullie voorkeur heeft en welke bruidsfotograaf uit ons team hier het beste bij past.

Ook helpen wij regelmatig tijdens de kennismaking met het concreet maken van het draaiboek. Door onze uitgebreide ervaring in bruiloften kunnen we snel inschatten welke onderdelen mogelijk nog wat meer aandacht vragen. Bovendien zorgen we er zo samen ook voor dat jullie ons niet overbodig lang inhuren.  Een bruiloft is al duur genoeg. Een kennismakingsgesprek doen we doorgaans op een doordeweekse dag, maar dat kan ook gewoon in de avonduren, mocht jullie dat beter uitkomen.

boeken

Jullie dag door Trouwfoto.nl laten vastleggen is eenvoudig. Jullie hoeven niet te wachten met boeken tot jullie alles tot in de puntjes weten van de bruiloft. Een offerte kan bij ons in aanloop naar de bruiloft altijd nog worden aangepast. Met meer, maar ook met minder reportage uren. Het enige wat wel duidelijk moet zijn is de trouwdatum. Weten jullie die? En zijn jullie enthousiast over ons als bruidsfotograaf? Zet dan de datum bij ons vast en zorg ervoor dat Trouwfoto.nl bij jullie bruiloft kan zijn! Wij vragen € 250,- als aanbetaling op het offertebedrag zodat wij de dag exclusief voor jullie kunnen reserveren. 

 

in aanloop naar de bruiloft

In aanloop naar de bruiloft hebben wij contact met elkaar wanneer jullie met vragen zitten over de dag of specifiek over het vastleggen ervan. Zo kunnen we bijvoorbeeld overleg hebben over een eventuele fotoshoot locatie. Een maand voor de bruiloft hebben we sowieso nog een keer contact met elkaar om nog eens goed het draaiboek door te spreken. Trouwfoto.nl wil uiteraard goed voorbereid de dag in stappen! 

the big day!

Deze dag staat natuurlijk in het teken van genieten. Enjoy! De trouwfotograaf van Trouwfoto.nl is aanwezig om alles tot in de puntjes vast te leggen op een relaxte manier. Hebben jullie vragen dan kunnen we helpen. We hebben immers ruime ervaring in bruiloften. We zijn altijd in de buurt, maar zonder al te veel aandacht te trekken. Jullie zullen zien. De dag vliegt om, dus het is maar goed dat er iemand van ons aanwezig is om al die mooie herinneringen vast te leggen!

 

LM091_FAV_13 fotowall banner2.jpg