Trouwfoto.nl: de bruiloft fotograaf uit Rotterdam

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd hiermee! Bij een bruiloft hoort natuurlijk een fotograaf die deze dag fantastisch weet vast te leggen. Trouwfoto.nl levert professionele trouwreportages tegen betaalbare prijzen. Wij richten ons op het vastleggen van de echte momenten. Dit doen we op een ongedwongen manier en je zult de fotograaf niet eens opmerken tijdens de bruiloft. Op onze website kun je zien hoe wij diverse trouwfoto’s hebben geschoten en reportages hebben vastgelegd. Een fotograaf op je bruiloft is echt een must, maar je kunt bij ons nu ook een videograaf inhuren. Deze maakt een superleuke trouwfilm van jullie speciale dag. Qua kosten hebben we hier een speciaal voordeelpakket voor gemaakt. Trouwfoto.nl heeft scherpe vaste prijzen en werkt met pakketten. Als bruiloft fotograaf zijn wij gevestigd in Rotterdam, maar we reizen graag het land door om mooie bruiloften te mogen fotograferen en herinneringen te mogen vastleggen!

TarievenContact

Scherpe prijzen voor een bruiloft fotograaf

Wij zijn de juiste partij als je op zoek bent naar een goedkope bruiloft fotograaf. Wij bieden scherpe prijzen en maken alles inzichtelijk, zodat je ziet waar het budget naartoe gaat. Ieder paar besteedt het budget voor de bruiloft anders, en daarom willen wij voor iedereen toegankelijk zijn. Je kunt kiezen uit een basispakket of een luxe pakket. Het basispakket is het goedkope pakket en is al te boeken vanaf €295,-. Wil je een trouwalbum? Of misschien wel een extra fotograaf op de bruiloft? Of juist een videograaf voor een trouwfilm? Het is allemaal mogelijk bij Trouwfoto.nl! Wij maken de verschillende opties inzichtelijk voor je. De keuze is geheel aan jullie. De offerte ontvang je binnen een dag en is helemaal gespecificeerd.

Foto van bruidspaar langs de Nieuwe Maas in Rotterdam

Een bruiloft fotograaf nodig in Rotterdam en omstreken?

De studio van Trouwfoto.nl is gevestigd in Rotterdam. Als bruiloft fotograaf reizen wij heel Nederland door om prachtige bruidsreportages te maken. Zo komen we in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht, Delft en Amsterdam. De reiskosten worden al op de eerste offerte inzichtelijk gemaakt. Voor een bruiloft in Amsterdam kun je op ongeveer €50,- reiskosten rekenen en voor Maastricht op €120,-. Willen jullie graag eerst een kennismaking met de bruiloft fotograaf maar wonen jullie (te) ver weg? Dan kunnen we altijd skypen! Wij reizen graag voor ons vak en maken graag trouwreportages door heel Nederland.

Bruidspaar op trouwfoto

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de bruiloft fotograaf uit Rotterdam

Trouwfoto.nl is het juiste adres voor een goedkope bruidsreportage. Wij beschikken over een team van professionele bruidsfotografen en videografen. Het team bestaat uit jong aanstormend talent en uit doorgewinterde fotografen. Voor iedere bruiloft maken we een juiste match, afhankelijk van de keuzes van het bruidspaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan indien jullie interesse hebben. We willen alle gewenste onderdelen van de reportage specificeren. Hierdoor hebben jullie geen onvoorziene kosten maar is direct inzichtelijk welke kosten jullie gaan maken. Mochten jullie wensen veranderen in de loop der tijd, dan kunnen we tot aan een week voor de bruiloft nog een aanpassing maken in de offerte.