Op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft?

Jullie huwelijksdag is een bijzondere dag. Het is een dag waarin het kersverse echtpaar het middelpunt van de belangstelling is. Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Wij vinden dat een goede fotograaf op een bruiloft onmisbaar is. De herinneringen van deze mooiste dag van je leven moeten natuurlijk vastgelegd worden. Zo kun je nog jaren met trots je trouwalbum erbij pakken en van oor tot oor glimlachen bij het zien van de foto’s. Jullie bruiloft is de uitdaging van onze fotograaf. De fotografen van Trouwfoto.nl zijn op zoek naar de spontane en échte momenten tijdens een trouwerij. We schieten foto’s van die liefdevolle blik, een lieve lach en een kleine traan. Jullie kunnen 100% jezelf zijn en niets moeten doen wat jullie zelf niet willen. Onze fotograaf schiet foto’s zonder dat jullie het merken dat hij of zij zelfs aanwezig is tijdens het huwelijk. Onze fotograaf legt de mooiste momenten van jullie huwelijk vast. Een fotograaf inhuren op jullie bruiloft kan bij Trouwfoto.nl al vanaf €295,-.

TarievenContact

Trouwfoto.nl: Boek een fotograaf voor de bruiloft

Wij zijn de specialist in Nederland in bruidsfotografie en hebben ook nog eens betaalbare prijzen. Wij focussen ons op het leveren van een professionele fotograaf voor jullie bruiloft. De fotograaf maakt een professionele bruidsreportage op een gemoedelijke en no-nonsense wijze. Bij Trouwfoto.nl heeft iedere fotograaf ervaring in het vastleggen van de mooiste momenten tijdens het trouwen. Wij vinden dat een fotograaf tijdens een trouwerij voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom bieden wij diverse pakketten aan, variërend in prijs. Bruidsparen hebben de keuze uit een luxe pakket en een basispakket. De fotograaf bij een luxe pakket is een ervaren professional, die al de nodige bruiloften heeft gefotografeerd. Een basispakket is inclusief een fotograaf die een aanstormend talent is. Deze fotograaf legt met passie momenten van de bruid en bruidegom vast op een ongedwongen manier. Kies welk pakket het beste bij jullie wensen en budget past.

Bruidspaar komt de trap af na het jawoord

Prijzen van een fotograaf tijdens bruiloft

Omdat wij voor iedereen beschikbaar willen zijn, bieden we twee verschillende pakketten aan. Een vier uur durende reportage boek je al met een basispakket vanaf €395,- en met een luxe pakket vanaf €550,-. De prijs van de pakketten stijgt naarmate het aantal reportage uren verhogen. Je kunt bij Trouwfoto.nl ook extra reportage uren bijboeken voor €100,- per uur. Het bruidspaar ontvangt alle foto’s in een hoge resolutie via WeTransfer of bij het luxe pakket via een usb-stick. Het is ook mogelijk om naast een fotograaf op de bruiloft ook een filmer te boeken. Wij bieden hier speciale combinatiepakketten voor aan. Zo hebben jullie een onvergetelijke bruidsreportage én video. Wij bieden een kwalitatief goede fotograaf voor jullie huwelijk tegen een scherpe prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, je zit nog nergens aan vast. Wij zorgen voor een perfecte herinnering aan een onvergetelijke dag.

Trouwceremonie in fotoreportage