Benieuwd naar de kosten van een trouwreportage?

Een huwelijksdag is een hele bijzondere dag. Daarom is de trouwreportage van groot belang. Willen jullie nog jaren met een glimlach terugkijken naar foto’s waarop jullie liefdevolle dag is vastgelegd? Trouwfoto.nl is een specialist in het stijlvol vastleggen van spontane en liefdevolle momenten. Onze trouwfotograaf zorgt ervoor dat jij op je mooist wordt vastgelegd zonder dat je je daar bewust van bent op je trouwdag. Wij maken van jullie mooiste dag een schitterende bruidsreportage. Terwijl jullie genieten van deze mooie dag, zorgen wij voor een unieke en tastbare herinnering. Tijdens het doorbladeren van deze foto’s herbeleef je de bruiloft keer op keer. De kosten van een trouwreportage zijn aan jou. Wij begrijpen dat iedereen het budget voor een bruiloft op een andere manier besteedt. Onze prijzen zijn scherp en inzichtelijk. Jullie kiezen of er wel of geen album moet komen en of er twee fotografen aanwezig zullen zijn of maar één. Wij maken graag de kosten van een trouwreportage inzichtelijk voor je. Onze offertes zijn vrijblijvend en compleet op maat gemaakt.

TarievenContact

Prijzen voor een trouwreportage

Een mooie trouwreportage moet voor iedereen binnen handbereik zijn. Wij streven er als bruidsfotograaf naar om betaalbare bruidsreportages te kunnen leveren voor iedereen. Daarom bieden wij twee verschillende pakketten aan. Namelijk een basispakket met een startende bruidsfotograaf en een luxe pakket met doorgewinterde trouwfotograaf. Beide pakketten zijn inclusief een fotograaf, alle foto's in hoge resolutie en aanlevering via WeTransfer. Het Trouwfoto.nl team is een mix van professionals en aanstormend talent. Iedere fotograaf bij Trouwfoto.nl legt bruiloften met enthousiasme en passie vast. Willen jullie naast een trouwreportage ook graag een videograaf die een unieke video maakt van jullie trouwdag? Trouwfoto.nl heeft hiervoor een speciaal combipakket tegen een scherpe prijs. De prijzen voor een trouwreportage liggen tussen de €295,- en €1350,-. Deze prijzen zijn afhankelijk van welk pakket jullie kiezen en het aantal reportage-uren. Voor €100,- per uur kunnen extra reportage-uren bijgeboekt worden. Het is ook mogelijk om een tweede fotograaf te boeken. Onze prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten en parkeerkosten. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar wij houden van reizen dus geen enkele locatie is onmogelijk. Laat dit je vooral niet tegenhouden om een trouwreportage door ons te laten verzorgen.

Trouwfoto met bruidsmeisjes

Kosten van een trouwreportage: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn in staat om binnen een dag een vrijblijvende offerte op te stellen. Deze offerte bevat alle gewenste onderdelen van jullie bruidsreportage. Zo hebben jullie onmiddellijk inzicht in de kosten en de producten die wij zullen leveren. Jullie hoeven je geen zorgen te maken om onvoorziene kosten. Wanneer de wensen plotseling veranderen, is dit geen enkel probleem. Wij passen direct de offerte aan zodat jullie de juiste prijzen inzichtelijk hebben. Wij bieden prachtige bruidsreportages voor een scherpe prijs. Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan en ontvang deze binnen een dag in je mailbox. Kies welke onderdelen jullie wel of niet willen tijdens de bruiloft en bepaal op deze manier zelf de kosten van de bruidsreportage.

Ringmoment tijdens bruiloft